CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

WELCOME

WELCOME TO MY BLOG . HAVE A FUN AND ENJOY :)

Friday, September 16, 2011

Finally ;)

Finally , saya boleh update blog saya balik . Miss you ;]. ouh . Hurm . sebelum terlupa , saya sudah taken by someone special [;. He is so cute . jangan jeolous , okay ? He's AWESOME . Since 14.08.11 . Hehe . Tarikh tu pun hari yang special because it's his birthday and my birthday (secret) . So sweet , right ? So , as for me , saya niyh lah hadiah hari jadi dia . I Love You . Haha . tak boleh lupa langsung pasal hari tuh . why ? because , he looks funny to me ;] . hé always make me SMILE ;) . he's the best . kalau boleh , nak jea ulang balik hari tuh . okay tak you ? Hee , I'm already miss him .. ;[ . huhu . susah betul lah ..
okay lah .. his name is Erly Zayyan . sedap kan nama dia ? Hehe . kami kenal secara tak sengaja .. tapi kat school lah . bukan kat luar .. our class sebelah menyebelah jea . omo .. asyik cerita pasal dia jea kan ? tapi I like ;] . He's my beloved honey , you know ?

okay , its already finish about him . now , pasal my friend pulak . dia okay .. makin lama makin meningkat (pelajaran dialah) . and still lagi dengan boyfriend dia tuh (my bestie too) . they are so sweet to me . And .. they will be married ! haha . lawak jea lah . takkan samapi kahwin kut ? insyaallah lah kalau diaorang ada jodoh . diaorang since last year dah couple kut . she's important to ME . I love her so much .. and dia baru jeyh 15 , so takkan nak kahwin dah kut ? we are teenagers , okay ? not really lah ;] haha ..

No comments:

Post a Comment